Inloggen / Registreren

› Penoza Premierenight

Speciale première-avond met een welkomstdrankje, een hapje en de livestream vanaf de rode loperpremière bij Tuschinski. Aansluitend kun je dan als eerste kijken naar Penoza: The Final Chapter!

Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland.

Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

› Direct reserveren

Maandag18november 19:00 z1

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Diederik van Rooijen

Acteurs: Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins,...

Lengte: 1:56

Genre: Drama Thriller Crime

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

2019 Cinelink ©2019 Service Bioscoop Luxor -