Inloggen / Registreren

› Ladiesnight Singel 39

Speciale avond voor dames, met een hapje, een drankje en de film Singel 39. LET OP! Kaarten in voorverkoop €15,00. (reserveren is geen voorverkoop). Woensdag aan de kassa €17,50.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag.

Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens.

Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten.

Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

› Direct reserveren

Helaas, deze voorstelling is uitverkocht!

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Frank Krom

Acteurs: Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Gerard Cox

Lengte: 2:30

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

2019 Cinelink ©2019 Service Bioscoop Luxor -