Inloggen / Registreren

› Freaky Friday 2018

Het is weer tijd voor een heerlijke Freaky Friday Horrormarathon i.s.m. Horror.nl. Vier horrorfilms en een ontbijtbuffet.

Reserveren kan uitsluitend telefonisch

Deze films hebben kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Dit keer met Mandy, Hellfest, de premiere van Halloween en de voorpremiere van Overlord.

Mandy:
Pacific Northwest, Noord-Amerika, 1983. Buitenstaanders Red Miller en Mandy Bloom leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun veilige toevluchtsoord tussen de dennennaalden woest wordt verstoord door een sekte geleid door sadist Jeremiah Sand, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur.

Hellfest:
Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoord hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort..

Halloween: (zie trailer).
Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Overlord:
Het verhaal van twee Amerikaanse soldaten achter de vijandelijke linies op D Day.

› Direct reserveren

Vrijdag02november 23:45 z4

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Panos Cosmatos, Aaron Stewart-Ahn, Gregory Plotkin, David Gordon Green en Julius Avery

Acteurs: Nicolas Cage, Linus Roache, Bex Taylor-Klaus, Jamie Lee Curtis

Lengte: 8:00

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

2018 Cinelink ©2018 Service Bioscoop Luxor -